torsdag 26 november 2015

Lite halvfart med teknikfokus

Äntligen känner jag mig helt bra från förkylningen. Även om jaghar varit igång och tränat i flera dagar så har jag fram tills idag snorat lite, men nu är jag helt mig själv igen.

Lite fart testade jag därför idag. Eller fart och fart. Inget kräkjobbigt pass direkt utan mer lite medelhårt där jag fokuserade lite extra på den där rumpan som lätt latar sig och låter andra göra jobbet. Idag slapp den dock inte undan utan fick vackert göra jobbet.Grått är det ute nu. Jag längtar efter (lagom med) snö och några minusgrader. Gärna sol också, men det är inte helt nödvändigt. Det viktiga är att det blir lite ljusare. Jag vet ju hur jag, trots allt, kommer svära över att det är tungt i snömodden, men just nu struntar jag i det, hit med snön nu!

Jag har funderat lite över mål inför nästa säsong. fast än har jag inte kommit fram till något utan jag avvaktar besked huruvida jag ska springa marathon i Berlin eller ej först. Dock kan sägas att jag blivit väldigt ödmjuk (och kanske lite feg) och inte har några höga mål. Men kanske är det nu det vänder? Så som jag kämpat kan jag vara värd det faktiskt.

Inga kommentarer: