söndag 6 december 2015

En helt vanlig vecka

Så gick ännu en vecka. En bra träningsvecka även den. Kanske att jag hade velat få till ytterligare några fler kilometer än de 57 jag landade på, men jag känner mig nöjd ändå. 3 styrkepass på det och givetvis den dagliga yogan. Ett löppass som gick lite snabbare, lätt distans i övrigt. Och dagens långpass på 22kmI veckan kom också beskedet att jag inte fick någon startplats till Berlin marathon heller denna gång. Så jag får fundera lite på hur jag vill att kommande säsong ska se ut. Om det blir någon mara överhuvudtaget eller om jag ska satsa på kortare distanser som milen och halvmaran? Kanske Lidingöloppet också. Eller har du något tips om en rolig mara? Utomlands är inget krav men det får gärna vara fint och/eller lite annorlunda än Stockholm. Och korta varvbanor går också bort.Annat jag gjort den här veckan är att äta pepparkakor, jobba förstås, målat lite, kollat på en miniserie på Svt play (Boys), haft besök av pappa med fru, bråkat med barnen, pussat på barnen, njutit av att sluta tidigt (17:15) och så vidare. En helt vanlig vecka.Kanske får det bli en ett-inlägg-i-veckan-blogg det här? Just nu tar jag mig inte tiden att skriva så mycket och det får vara ok. Instagram tar över mer och mer vilket jag egentligen tycker är synd. Jag gillar ju verkligen att skriva. Men de senaste åren är det som om jag liksom tappat förmågan lite. Orden flyter inte längre ut lika lätt och tyvärr läser jag heller inte lika mycket längre. Min tanke är dock att börja läsa mer i och med lite julledighet. Fast då blir det nog mest böcker, inte så mycket bloggar. Kanske köper jag (ännu) en fin skrivbok också. Det är ju lite av en besatthet jag har. Blicken dras mot fina skrivböcker som jag tänker att jag bara ska skriva med en fin penna i. Bara fin och ordentlig skrift ska det vara också. Fina texter. Fast det brukar sluta med att det ändå bara blir kladdigt och snett och osammanhängande.

4 kommentarer:

pilla sa...

Tråkigt med Berlin men det finns många bra maror. Hamburg (april) har jag hört är bra. Har inte sprungit den men har sprungit andra lopp där när jag bodde där. Bästa staden i Tyskland måste jag säga. Annars skulle jag rekommendera i stort sätt vilket lopp som helst i Schweiz, de kan det där med lopp! Moskva kan jag tänka mig är en upplevelse också. Har endast varit där på semester men det var en häftig stad helt annorlunda än vad medierna rapporterar om här hemma.

Löpning & Livet sa...

Tack snälla för alla tips!

Familjen skogstokig sa...

Valencia! Har hört gott om loppet och det är n underbar stad! Maraton de Palma, Mallorca-trevlig ö, ju. Bägge loppen går i oktober

Jonna sa...

Nä, jag föreslår helt klart Dalaloppen :) Då kan ni bo hos oss och vi får ses dessutom ;) Limsjön Marathon eller Vansbro terrängmarathon 23/43 km. Det sistnämnda fantastiskt fint lopp. Även LM men du ville ju inte ha varvbana, dock är vårt varv 7 km ;)