torsdag 31 december 2015

Gott nytt år!

Sista dagen på 2015 och jag tycker att det är ganska skönt. Jag minns att jag inte tyckte att 2014 var något höjdarår heller, men detta år, har varit segt. Visserligen har det hänt massa kul också (såklart), men framförallt hösten har dränerat mig på energi. Samtidigt som den innehållit många fina stunder och nu på slutet bitvis lyst upp lite. Och segt i bemärkelsen långsamt har det verkligen inte varit. Året har gått så skrämmande snabbt. Jag vill sakta ner tiden.


Mitt år på Instagram - mest gillade bilder 2015

Löpningen har också varit seg. Nu har jag ändrat i mitt upplägg och vi får se vart det bär. Just precis nu är jag dock förkyld så de pass som blir är av lättare art. Men jag hoppas på att vara mitt vanliga jag igen inför nästa vecka då det känns som att det nya året börjar på riktigt.

Jag ser fram emot att få fylla min nya fina kalender (jo, jag använder fortfarande papperskalender) med roliga saker, massa träningspass och vilka klienter som ska få nya upplägg när och så vidare. Jag ser fram emot ett nytt fräscht år då jag ska bestämma mig för vart jag vill vara i framtiden. Jag ser fram emot att (äntligen) ta några skutt framåt i löpningen. Jag ska läsa massa böcker och lägga mindre tid framför telefonen. Måla och skriva. Sträva efter att göra och inte fundera sönder. Jag ska leva mer och stressa mindre.

Gott nytt år!

1 kommentar:

Sofie sa...

Låter toppen tycker jag. I år lovar jag att förändra så lite jag bara kan, vara motsträvlg till all typ av förändring och nya påhitt. Det går väl ett par dagar och så har jag myror i byxorna och måste boka någon resa, köpa ny lägenhet eller nåt, hihi.