torsdag 7 januari 2016

Igång och på gång

Så var det ett nytt år då. Och träningen var igång för året, om än med några dagars fördröjning. Eller ja, styrkemässigt var det i och för sig bara en dag efter och löpmässigt ytterligare en dag. Och denna vecka har jag rejsat igång ordentligt med en hel del löpning. Idag kapitulerade jag till och med och körde på band. fast bara 4x4min med 2 min gåvila. Upp- och nedjogg körde jag ute. Någon måtta får det ju vara på eländet.

Jag gillar ju snö och att springa i snö (bortsett från när det ska gå undan, därav (samt att det var så kallt) bandet idag) och njuter verkligen av varje dag som den får ligga kvar. Det får gärna komma lite till också, men det törs en knappt säga när folk surar och gnäller över att det är så kallt... Det kan hända att jag får ta tillbaks det här nu, men just nu längtar jag nästan till att få springa långpass i snön på söndag. Håll tummarna för att den ligger kvar tills dessa samt att det inte blir allt för moddigt. Ok?


Inga kommentarer: