söndag 13 december 2015

Distans, tung styrka och vin

Jag har haft långledigt denna helg med fredag, lördag, söndag till fritt förfogande. Torsdag hemmajobb med mina klienter så bara tre dagar på vanliga jobbet. Veckan som kommer är lite tvärt om med lördagsjobb och endast söndag ledigt. Och torsdagen då, men då jobbar jag ju hemma som sagt. På ett sätt är det nästan lättare att klämma in träningen när det är fullt upp än när det är mycket ledigt. Det kan ju låta konstigt, men jag upplever det ofta vara så. Kanske inte alltid, men ofta.Träningsveckan då? Jo helt ok. Inget revolutionerande men liksom som planerat i stora drag. Distans nästan enbart men dessvärre något mindre mängdmässigt än jag tänkt mig. Vi har haft besök under helgen och då prioriterade jag bort ett pass igår. Förresten var det nog helt i sin ordning med tanke på att jag drack fyra glas vin i fredags på middag med jobbet. Värt dock för jag hade trevligt. Tyvärr ingen dans till bra musik, men en kan ju inte få allt.

Styrketräningen fortsätter vara kul. Efter att ha nött teknik länge har jag nu börjat lassa på lite mer i basövningarna som jag bestämt mig för att lägga fokus på. Jag tänker se vad riktigt tung styrka kan göra för min löpning. Det har ju visat sig att maxstyrka är positivt för löpare så det ska bli intressant att se. Än har jag inte vågat mig på några maxlyft dock, men tids nog så.

Eftersom jag ska upp på luciafirande på förskolan tidigt imorgon måste jag verkligen sova nu, men ett tips är att på Instagram händer betydligt mer än på denna sida. @lopningolivet såklart. Vi hörs och ses!

Inga kommentarer: