söndag 21 juni 2015

Midsommarrapport

En regnig midsommarhelg är till ända. Fast idag har det i och för sig inte regnat en enda droppe. Inget toppväder direkt, men betydligt bättre än midsommarafton och igår.



Midsommarafton regnade det i princip konstant där vi befann oss. Men det blev en bra dag ändå. Nuförtiden kretsar ju det mesta kring barnen, till skillnad mot för bara fem år sedan då det inte fanns några barn i detta midsommargäng. Nu finns sju. Förr dracks det öl och rosé och spelades fotboll och solades. Öl, rosé dricks det visserligen nu med men i väldigt måttliga mängder. Fotboll spelas också, om än inte i år (regnet). Men mest blir det att hålla koll på barn och vara glad om en får sitta och prata någon minut i taget. Men det har ju sin charm det med. Vi brukar gå iväg till ett traditionellt firande med dans runt stången och allt som hör till, men i år hoppade vi det. (Regnet...) Barnen kollade på Mamma Mu istället och vi vuxna hann prata lite med varandra. Det gäller att vara smart. Och sedan lekte vi i regnet innan obligatorisk grill. Då hade det nästan slutat regna. Bra tajming.



Resten av kvällen blev det jordgubbstårta, läggning av barn och till sist lite vuxenhäng. Det är sällan jag är uppe längre än till klockan 23 numer, så när klockan var 01 och vi gick och la oss var jag riktigt trött. Klockan 05:30 när Ester vaknade ännu tröttare. Men natten till idag sov jag riktigt bra och dessutom till 07:30 så nu är jag på banan igen. Och har avslutat en ganska bra träningsvecka. Fortfarande lite lugnare än vanligt, men innehållandes bra pass. Lite fusk med styrkan bara, men det tar jag igen veckan som kommer.