måndag 15 juni 2015

Springa snabbt

Så var det gjort det där första fartpaset efter maran. Ett pass som liksom får sätta startvärdet på en ny träningsperiod. Kalla det testpass om du vill. 5km snabbdistans.Det var inga stora förväntningar jag hade och riktigt tufft var det. Men jag tycker nog att det gick bättre än väntat faktiskt. Jag flåsade som om jag var på väg att trilla ihop och skorna var stela och klampiga. Kroppen lite spretig och ovan, men känslan ok. Idag var det inte främst benen som begränsade utan flåset. Astman delvis.Totalslut var jag efter att ha avslutat i lång seg backe och den långa nedjoggen hem kändes inte alls särskilt lätt. Men om några dagars vila och lätt löpning är jag nog redo för ytterligare lite fart. Fast jag måste påminna mig själv om att även denna vecka ska vara en lättare en.

Inga kommentarer: