onsdag 24 juni 2015

En hemjogg kan vara allt en behöver

Jag sov väldigt dålig i natt. Det betyder ofta att mitt humör och min inställning till livet inte är den allra bästa. idag var inget undantag. Morgonen var i och för sig oväntat bra och vi kom iväg till förskolan utan något gnäll på någon front alls. Jag kom iväg mot stan och hann jobba med mina Lofsangruppen ett tag innan det var dags för vanligt jobb. Alltid roligt. Givande. även första timmarna på vanliga jobbet var bra men någon gång efter lunch kom tröttheten ikapp mig och jag blev bara så trött och sur. Dumt när en behöver vara trevlig. Men det är ju bara att bita ihop och göra och slutet av dagen var ändå helt ok. Och sen. Då var det dags för spring!

Bild från igår när jag också var trött. Men inte på grund av dålig nattsömn utan eftersom jag sprungit norska fyror.

Fast först lite tunnelbana. Klev av knappt halvvägs hem. Andades in. Startade klocka och ljudbok. Andades ut och tassade iväg. Tass, tass, lufsjogg steg för steg. För varje steg lite bättre till mods. Grönt, så grönt överallt. Perfekt springtemperatur och till och med lite sol. lagom tills jag var hemma var jag pigg igen. Ibland behövs inte mycket. En hemjogg kan vara allt en behöver.

2 kommentarer:

Malin sa...

Vad usel jag blivit på att läsa bloggar :( Blir mest instagram, snabbt och fort skall det gå :)
Har helt missat att du är en av tränarna i Lofsangruppen, så kul!!
Var inne ett i höstas att jag skulle unna mig ett abonnemang för att få en spark i baken, men så blev det inte. Nån annan gång kanske ;)

Appartement à louer casablanca sa...

As always - your articles are astute and insightful