tisdag 9 juni 2015

Paustid
Viloveckan är över och jag springer igen. Dock bara kort och lätt och max varannan dag denna vecka. Nästa vecka något mer men fortsatt återhämtningsläge. Sedan börjar en ny träningsperiod. En period som förhoppningsvis ska göra mig lite snabb. Först en ny grundträningsperiod såklart, men då mitt fokus ligger på kortare distanser nu blir det lite annorlunda jämfört när huvudmålet är marathon. Nu tänkte jag lägga fokus på milen vilket känns väldigt läskigt. Utanför min komfortzon. Men nu är det dags för något nytt. Förmodligen springer jag något längre lopp också (velar lite mellan Sthlm halvmaraton och Lidingöloppet), men det är inget jag kommer satsa särskilt på. Jag ska nämligen bli snabb nu. 2012 var jag ju mitt snabbaste jag och dit, men gärna längre, siktar jag. Nu får det vara slut på laterierna. Fast först lite paustid som sagt.

3 kommentarer:

Karin FitnessochHälsa sa...

Spännande med nya utmaningar. Du kommer säkert bli snabbare än snabbast!

Rund är också en form! sa...

Ska bli spännande att följa dig in i snabbheten. :-)
Kram M

anneliten sa...

Jag tror det är bra med variation, i träning och i mål. Annars tröttnar man nog. Tror jag.