![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiddUm9MoNy684KFPSsNExYGOIs2J4ak36YzJ0SzVvMO5ymR94c_W90k7pkF945fGNnLkq_FZ5Wxw1A9O-KbN6mPzJxkjeqY_rt1A3l2VmtpCW5u3NAMGNEmqf0BbRpTPzCto0MgNx6h9-y/s640/iphone_photo.jpg)
Vispa 2 äggulor och 0,5dl socker poröst. Vispa 2 äggvitor till ett hårt skum i en annan bunke. Vispa 2dl grädde ganska hårt i en tredje bunke. Hacka lite mörk choklad samt plocka fram något kryddmått vaniljpulver. Blanda allt försiktigt och häll i formar eller en bytta. Frys några timmar. Ät!
2 kommentarer:
Jag trodde man var tvungen att röra under tiden glassen fryser (typ glassmaskin) för att det inte ska bli stenhårt :-)
Jag kan verkligen rekommendera gelato, italiensk glass, med kondenserad mjölk mm
Skicka en kommentar