måndag 13 april 2015

Lite stadsorientering

I lördags sprang jag ett lite annorlunda lopp. Jag och en kollega var inbjudna till #energytakeoversthlm, en tävling anordnad av Adidas och en del i deras marknadsföring av senaste skomodellen Ultra Boost. Fast grejen är att det inte var någon tävling. Ingen tidtagning och ingen förutbestämd bana. Tre olika startplatser, fyra olika checkpoints med olika energiteman och gemensam målgång. Vägen till mål bestämde vi själva, enda kravet var att stämpla kartan vid samtliga stationer (fast det var i och för sig ingen som kollade).



Vi hade valt Mariatorget som start och tänkte jogga runt lite lugnt. Det senare misslyckades vi givetvis med men det blev iallafall inte dödsjobbigt. Från Mariatorget upp till vår första station på Bastugatan. Sedan mot Riddarholmen och Skeppsholmen för station två och tre. Den fjärde låg mitt i Brunkebergstunneln och därifrån hade vi ganska nära till målet i Bonniers konsthall.



Väl i mål bjöds det på öl och vin samt lyxig macka. Musik och möjlighet att testa Ultraboost fanns också. Vi gav oss dock av hemåt ganska snart. Trötta småbarnsföräldrar som vi är. Ett väldigt kul lopp var det dock och väl arrangerat av Adidas.

1 kommentar:

Mia sa...

Jag är lite avis på det här. Låter så himla kul!!!