lördag 25 april 2015

Oförberedd

Var lat och tog en buss till tåget. Har sovit dåligt och vaknat alldeles för tidigt. Gått och planlöst stoppat ner lite grejer i väskan. Sånt som kan tänkas vara bra att ha med sig. Har säkert glömt något, men jag överlever nog. Astmamedicin och musik har jag i alla fall med mig. Och klädd i sponsorkläderna från märket jag kommer springa för (erbjudande genom jobbet) är jag. Det får vara bra så.


Annars då? Jo, benen blev trötta av att gå uppför trappan trots att jag inte tränat på två dagar och sist jag sprang var det lite som att andas genom sugrör (lite överdrivet sagt). Så, jag har väl inga större förväntningar på denna kropp eller detta lopp idag. Men förhoppningsvis tar jag mig runt åtminstone. Får till ett bra långpass med lite fart. Får hoppas det för ärligt talat är jag väldigt opepp. Vill hellre vara hemma hos de andra och velar över om det får bli kortbenat, långbenat, kortärmat, långärmat? Vad fasen har en på sig när det är 10 grader och moln??

Inga kommentarer: