onsdag 29 april 2015

Jag tuffar vidare

Så var det redan onsdag kväll. Benen har piggnat till efter lördagens lopp men dras istället med träningsvärk efter gårdagens lunchstyrka. I morse skulle jag sprungit runt milen men det mesta gick fel och jag hann inte längre än 5-6km. Exakt hur långt vet jag inte då klockan dessutom la av. Den är dock fixad nu och redo för nya pass. Jag hade tänkt ta igen de förlorade kilometrarna genom att springa sista biten hem nu ikväll men tvingades jobba över en halvtimme och prioriterar att träffa barnen en halvtimme framför att följa planen. Vem bryr sig om några kilometer hit och dit. Barnen hinner jag ju tyvärr knappt se på vardagarna eftersom jag jobbar så hopplöst dumma tider. En snutt på morgonen och en jättekort stund på kvällen två veckor av tre. Den tredje slutar jag 17:15 och får ca 2h med dem på kvällen. Så ett ganska enkelt val.Planen resten av veckan är ett lätt pass imorn, ett långt långpass på fredag och ett backpass alternativt långa intervaller i kuperad terräng på söndag. Samt ytterligare något styrkepass om tid finns. Och den dagliga yogan såklart. Det är planen. Om den hålls är en annan sak. Kanske, kanske inte.

Inga kommentarer: