måndag 20 april 2015

Tankar som trängs i mitt huvud

Återigen en helg som försvann i ett nafs. Jag jobbade visserligen i lördags och då blir ju helgen visserligen bara halv. Men ändå. Tänk att det redan är tjugonde april. Snart är sommaren här och vips är det höst igen. Fast nä, det där lät deppigt.

Jag är igång med mitt Lofsangruppenjobb och känner verkligen att det är värt den tid det tar. Så kul och givande!

I övrigt funderar jag lite över hur jag ska lägga upp träningen fram till maran som ju som vanligt blir första huvudmålet. Jag har en översiktsplan som även innehåller detaljerade pass, men det senaste har jag fått ändra om en hel del och nu börjar jag känna att jag nog måste tänja om lite. Strunta i Kungsholmen runt till förmån för ett långt långpass bland annat. Det har nämligen varit riktigt dåligt med sådana den sista dryga månaden. Så det lutar åt att jag struntar i Kungsholmen och eventuellt kör på lite tuffare på Womens health halvmaran på lördag istället. Jag hade tänkt köra det enbart på kul och som ett kort långpass med fart, men jag kanske ändrar mig ändå. Kanske inte rumsterar om så mycket med träning, men tar eventuellt en extra vilodag och ser sedan vad det ger. Det är ingen superform i antågande men en bra genomkörare kan jag nog få. Eller så blir det ett njutlopp ändå. Eller kanske något mittemellan? Vi får se. Lördagens dagsform får avgöra.

5 kommentarer:

Familjen skogstokig sa...

Hlvmara som ett kort långpass med fart..det låter ju lite galet. Fast vänta, där är ju kag också nu! 21 km är ett kort långpass. Tack vare din hjälp. // Lisa

Anonym sa...

Hej!
Har följt din blogg länge o tycker den är toppen, tackar för all inspiration. Har försökt leta tillbaka bland dina inlägg för att se om du har recenserat någon babyjogger. Har du skrivit nått om vilken modell ni använder? Eller har du nått tips på bra modell el vad man ska tänka på vid inköp?
Lycka till på lördag, låter som en bra plan att låta lördagens dagsform bestämma��

Mvh Cissi

Löpning & Livet sa...

Lisa: Vad snällt sagt! Fast det största jobbet har du ju gjort själv :)

Löpning & Livet sa...

Cissi: Vilka fina ord!

Här är en gammal artikel jag skrivit: http://www.jogg.se/Artiklar/Artikel.aspx?id=477

I nuläget har vi en Mountain Buggy Terrain som är super. Dock springs det inte så ofta med den längre :) Vi ska börja sälja någon Thule-modell på Löplabbet som jag är nyfiken på att testa. Vet dock inte riktigt vilken modell än, men kan återkomma.

Anonym sa...

Tack snälla! Ska kolla in din artikel o kika runt lite. Ja återkom gärna om ni får in nån Thule-modell, visste inte att ni sålde löpvagnar på löplabbet. Mvh Cissi