tisdag 7 april 2015

Vab och seg känsla

Jag förlängde min långhelg med ytterligare en helg. Dock på grund sjukt lillbarn så det känns inte helt bra. Jag hade tänkt passa på att sova ikapp lite, men det gick inget vidare med det. Dels sov inte barnet särskilt mycket och dels var vi på Ikea igår och hade en del saker att bygga ihop. Jag prioriterade alltså annat. Och visst, jag fick en del gjort men jag tror kanske inte kroppen tyckte att jag gjorde rätt val. För jag är så himla seg.


Gav mig av på en lätt tur längs vatten och annat fint (bitvis i alla fall) men jag hittade inte riktigt glädjen. Benen var tunga och jag längtade mest hem. Kanske håller jag också på att bli sjuk. Dock talar den låga pulsen emot detta. Fast i och för sig var farten också väldigt låg så jag vet inte. Vad jag vet är dock att det var bra att jag valde bort de planerade tusingarna. De får spingas en annan dag då kroppen och kanske framföallt huvudet är lite mer med på noterna. Om jag inte blir sjuk vill säga.