Ingen press. Ingen ångest. Ingen nervositet. Positiva tankar!
Varför måste starten vara så sent? Jag blir nervös av att bara sitta hemma och vänta. Kan de inte döpa om loppet till mittpådagenloppet?
Att konentera mig på annat kanske funkar.. Jag håller på att laga lasagne, veglasagne.
Improviserar som vanligt, men vill du testa (jag har inte smakat än och kan inte lova att det smakar bra) så kan du göra som följer:
1. Tina ca 100-150g (?) fryst hackad spenat, eller hacka färsk om du hellre vill ha det.
2. Skala och riv en stor, eller två små, rödbetor. Blanda med spenaten.
3. Skala och pressa ner valfri mängd vitlök, jag använder nästan alltid 3-4 klyftor. Blanda med spenaten och rödbetorna.
4. Häll i en stor burk keso, ungefär ett halvt tetrapaket med passerade/krossade tomater, samt valfria kryddor. Jag använde mig av grovmalen svartpeppar, salt, chilipulver och "pastakrydda".
5. Gör en ostsås. Några msk smör, någon msk vetemjöl och några dl mjölk (jag häller på känn). Beroende på hur mycket ostsmak man vill ha river man ner valfri mängd ost i såsen och låter denna smälta.
6. Nu är det bara att varva lasagneplattor, keso- och grönsaksröra och sås. Jag brukar börja med pastan och sluta med såsen och sen riva över ytterligare lite ost på toppen.
7. Gratinera på 225 grader i ca 40min.
8.Servera med valfri dryck, kan tänka mig att ett glas vitt vin passar utmärkt, men det avstår jag nog idag :P
jag vet ett recept på spenatlasange. Det är ganska likt ditt tror jag.
SvaraRaderaKul med tävling. Berätta hur det gick sen!
Lycka till på loppet!!
SvaraRaderaSåg just att du är med i månadens Fitness Magazine! Kul!!
frida: jo det finns nog en hel del :)
SvaraRaderaerika: tack i efterhand :) Jo.. även fast det inte riktigt stod rätt info så var det kul att få vara kändis för tre sekunder :D